Home Amenzi de circulatie
Amenzi de circulatie
Amenzi de circulatie PDF Imprimare Email
Amenzi de circulatie
Scris de andreibitculescu   
Vineri, 28 Ianuarie 2011 12:34
Amenzile de circulatie au fost implementate in cursul traficului de zi cu zi. Avand in vedere faptul ca traim intr-o perioada unde viteza este ca o alta latura a noastra, unde toata lumea frea sa faca ceva cat mai simplu si rapid. Aceasta viteza este prezenta si in trafic. Doar ca spre deosebire de viteza in lucru (de exemplu) viteza pe sosea poate avea efecte grave asupra conducatorului autovehiculului, dar si pentru ceilalti participanti la trafic.

Exista un lucru bun in legatura cu amenzile de circulatie si anume faptul ca se refera direct la om, in sensul ca nimanui nu ii place sa chestuiasca bani pentru a plati ceva; cu atat mai mult cand vine vorba despre o amenda de circulatie. Asa se face ca din moment ce au aparut aceste amenzi de circulatie, mai mult; a crescut semnificativ pretul uneia, marea majoritatea respecta regulile de circulatie impuse de lege.

Totul functioneaza pe structura fricii; de ce sa respectam legea daca o putem fenta ? se pot intreba unii, oferind exemplul negativ mai departe, acesta se transmite precum focul intr-o zona cu ulei. Asa se intampla foarte multe infractiuni atat in trafic cat si in alte locuri. Structura fricii este una foarte simpla; un om are curajul sa sfideze legea, apoi acesta nu poate sa se abtine sa nu povesteasca acest lucru.

Cand acesta ii este adus la cunostinta faptul ca o sa fie amendat acesta se consemneaza cu ideea si respecta legile in continuare. In concluzie acesta nu respecta legile in trafic pentru ca risca sa comita diverse probleme atat lui cat si celorlalti, nu, acesta alege sa le urmeze de din cauza ca nu doreste sa plateasca o suma uriasa de bani catre stat.
 


Sondaje

Ai primit vreo amenda in ultimele trei luni?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com