Home Reguli de circulatie
Reguli de circulatie
Reguli de circulatie PDF Imprimare Email
Reguli de circulatie
Scris de andreibitculescu   
Joi, 24 Martie 2011 07:04
Regulile de circulatie sunt simple restrictiile de circulatie, dar din pacate nu sunt respectate de toata lumea participanta la trafic. De aceea exista in permanenta buletine de stiri incarcate cu evenimente neplacute pentru oricine si anume nerespectarea restrictiilor de circulatie. Toate acestea se intampla din singurul motiv existent; acela ca regulile de circulatie nu sunt respectate. Zicala veche „regulele sunt facute pentru a fi incalcate” desi este nostima poate fi si gresit inteleasa de multe ori. Din aceasta zicala gresit inteleasa pot aparea toate aceste evenimente neplacute din trafic (ambuteiaje, stres, nervi, poluare, etc)

Regulie de circulatie, cel putin cele uzuale sunt respectate ocazional de catre participantii la trafic, acestia aleg sa-si construiasca „propriile reguli” de circulatie. Aceste reguli de circulatie au ajuns sa fie respectate doar de debutanii in trafic, acele persoane care au iesit de pe bancile scolii si care respecta regulile de circulatie sper invidia si claxoanele celorlalti participanti care se considera mult prea experimentati pentru a respecta orice regula de circulatie.

Ne respectarea regulilor de circulatie nu ar fi un lucru atat de important daca nu s-ar produce accidente grave in anumite locuri din pricina acestui lucru. Odata ce vor aparea amenzi de circulatie pentru toate activitatile din trafic atunci vom avea si noi parte de un trafic mult mai „politicos”.
 


Sondaje

Ai primit vreo amenda in ultimele trei luni?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com