Home Restrictii de circulatie
Restrictii de circulatie
Restrictii de circulatie PDF Imprimare Email
Restrictii de circulatie
Scris de andreibitculescu   
Joi, 24 Martie 2011 07:02
Restrictii de circulatie apar atunci cand pe carosabil se executa lucrari. De cele mai multe ori aceste lucrari sunt prevazute cu indicatoare caracteristice si cu banda reflectorizanta pentru a ajuta participantii la trafic sa se orienteze spre alte rute ocolitoare. Restrictiile de circulatie sunt cele mai neplacute momente din viata unui sofer, deoarece se intampla ca acesta sa nu poata ocoli traseul imediat deoarece nu exista rute ocolitoare peste tot, asa ca acesta este obligata sa se intoarca.

Restrictiile de circulatie pot fi intalnite si cand pe carosabil exista un accident, rezultat cu raniti sau nu, daca accidentul este semnificativ politia rutiera interzice accesul pe acea parte a drumului. Asa apar regulile de circulatie pentru a putea aduna suficiente probe care sa-i ajuta sa inteleaga de ce sa produs cine este vinovat pentru asta.

In aproprierea sarbatorilor Sfintelor Pasti anumiti primari ai capitalei si a restul oraselor tarii pun la dispozitie politiei rutiere de a organiza o restrictie de circulatie in jurul Bisericilor de unde se poate impartii Sfanta Lumina. Restrictiile de circulatie sunt reguli de circulatie care apar spre o buna conduita preventiva pentru soferi.Aceste restrictii de circulatie se intampla regulat mai ales in sectorul 5 al capitalei.
 


Sondaje

Ai primit vreo amenda in ultimele trei luni?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com