Home Semne de circulatie explicate
Semne de circulatie explicate
Semne de circulatie explicate PDF Imprimare Email
Semne de circulatie explicate
Scris de andreibitculescu   
Joi, 24 Martie 2011 07:11
Legislatia sufera modificari de la an la an, sau chiar mai dese in incercarea politistilor de a evita prezenta neprofesionistilor in trafic si totodata evitarea accidentelor de orice fel. Semnele de circulatie raman neschimbate, insa numarul intrebarilor de la sala se poate amplifica cat si continutul acestora. In prezent in legislatie s-a adaugat doua noi mari capitole pentru o mai buna conduita in trafic, anume intrebari despre medicina si intrebari din mecanica. Ceea ce nu este o idee rea deoarece oricine este interesat de putina medicina, intrebarile fiind de cultura generala nu pentru doctori.

Intrebarile despre mecanica au fost de asemenea foarte bine primite deoarece se presupune ca autovehiculul se mai poate avaria in timpul sofatului, daca aceasta se intampla este de preferat sa nu abandonam masina in trafic si sa ne intoarcem cu transportul in comun. Identic cu intrebarile din medicina cele din mecanica sunt relativ tot de cultura generala, ceea ce este bine pentru conducatori. Totusi numarul de persoane care rateaza examenul teoretic este acela ca exista aceste intrebari care pot incurca foarte mult.

Psihologii afirma faptul ca numarul de sustinatori ai examenului de conducere rateaza examenul teoretic mai des decat cel practic din pricina emotiilor si al nepregatirii acestora. Proba practica este trecuta cu o mai mare usurinta deoarece majoritatea cursantilor au mai condus inainte, nu doar in sedintele de pregatire emise de scoala emitenta. In concluzie semnele de circulatie pot salva vieti, daca conducatorul autovehiculului in respecta si nu il ignora sub pretextul intarzierii la punctul de sosire.
 


Sondaje

Ai primit vreo amenda in ultimele trei luni?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com